Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Ζάχαβι μέχρι τα μέσα Ιουνίου

Ο Εράν Ζαχάβι που επανέφεραν οι Ολλανδοί για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις έως τις 15 Ιουνίου.

Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Ζάχαβι μέχρι τα μέσα Ιουνίου

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Αϊντχόφεν τη φετινή σεζόν και ο Εράν Ζαχάβι αποχαιρετά την ολλανδική ομάδα μετά από μία διετία. Ο 35χρονος Ισραηλινός επιθετικός είχε επανέλθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του, αλλά τελικά ο Ζαχάβι προτίμησε να μείνει έως το καλοκαίρι στην Αϊντχόφεν για να την βοηθούσε στην προσπάθεια που θα έκανε για να κυνηγήσει τον Άγιαξ στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ώρα λοιπόν του μεγάλου αποχαιρετισμού στον κόσμο της PSV έφτασε, με τον Ισραηλινό επιθετικό να ανοίγει τα χαρτιά του το πολύ σε ένα μήνα και να ανακοινώνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός που ούτως ή άλλως κοιτάζει την αγορά για επιθετικό, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με τον Ελ Αραμπί, είναι λογικό να συνδέεται από τα ολλανδικά μίντια με τον Ζαχάβι από τη στιγμή που είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει πριν από λίγους μήνες.

Ο Ισραηλινός έως τα μέσα Ιουνίου θα έχει πάρει τις αποφάσεις του. Δεν έχει σκοπό να τραβήξει για πολύ καιρό την υπόθεσή του και να χάσει π.χ. ένα μέρος της προετοιμασίας της νέας του ομάδας.

Στην Βραζιλία είχε γραφτεί για την Μποταφόγκο. Συγκεκριμένα ότι του έχει καταθέσει μία εξωφρενική πρόταση, αλλά ο παίκτης το σκέφτεται έχοντας προτεραιότητα κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Όπως και να ‘χει, σύντομα θα ολοκληρωθεί το σίριαλ κι εκεί θα φανεί κατά πόσο ο Ολυμπιακός επανήλθε ή όχι στη διεκδίκησή του.