Ολυμπιακός: Ξεμπερδεύει με ΑΕΚ και μέσα Ιουνίου ξανά στις επάλξεις!

Ο Ολυμπιακός παίζει με τις «ρεζέρβες» κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17/5, 20.00) και επιστρέφει μετά από ένα μήνα στον Ρέντη για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ολυμπιακός: Ξεμπερδεύει με ΑΕΚ και μέσα Ιουνίου ξανά στις επάλξεις!

Για ενδεκάδα ούτε λόγος σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17/5, 20.00), το οποίο ρίχνει την αυλαία της φετινής χρονιάς και για τους δύο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής οκτώ βασικούς και αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετές από τις «ρεζέρβες» του στο τελευταίο ματς της σεζόν, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα έξτρα κίνητρο σε όλα αυτά τα παιδιά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι αδιάφορος σε καμία περίπτωση στο ΟΑΚΑ. Από τη στιγμή που θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά (Φαντιγκά, Κούντε, Κανέ, Βρουσάι, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος), το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει διάθεση και επιθυμία για νίκη.

Από εκεί και πέρα, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στις 10 το βράδυ της Τρίτης (17/5) θα βάλει τέλος σε μία μακρά και επίπονη περίοδο με 2,5 χρόνια συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων και ελάχιστης ξεκούρασης.

Οι παίκτες με το που ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο ΟΑΚΑ θα φύγουν για διακοπές και θα επιστρέψουν μέσα Ιουνίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά.

Οι άτυχοι της υπόθεσης φυσικά θα είναι οι διεθνείς, καθώς αρκετοί εξε αυτών θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους τον Ιούνιο. Τί σημαίνει αυτό; Ότι ναι μεν θα χάσουν την «πρώτη» στον Ρέντη, αλλά σίγουρα θα ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει και φέτος στην Αυστρία.