Λουτσέσκου: «Να κατακτήσουμε τους δύο στόχους»

Για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει και τους δύο τίτλους.

Λουτσέσκου: «Να κατακτήσουμε τους δύο στόχους»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη Nova για τα δύο παιχνίδια που απομένουν για τον ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε πως το σημαντικό για την ομάδα του είναι να κατακτήσει και τους δύο στόχους στο φινάλε της σεζόν, τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε:

Για τα δύο παιχνίδια που απομένουν για το κλείσιμο μίας μεγάλης σεζόν: «Ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, το γεγονός ότι παίζαμε ανά 3 ημέρες σε σχέση με τους αντιπάλους μας που είχαν παραπάνω χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας έκανε το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό για δύο στόχους (Δεύτερη θέση-Κύπελλο) και αν θα προτιμούσε το πρόγραμμα να ήταν αλλιώς: «Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για το πρόγραμμα, όλη τη σεζόν ήμασταν «άτυχοι» αναφορικά με την πορεία του, ειδικά μετά το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου μείναμε… μισοί. Τώρα γίνεται η επανένταξη κάποιων παικτών σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση».

Για το αν περιμένει περαιτέρω επιστροφές ποδοσφαιριστών: «Σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει και είναι μαζί μας, από εκεί και πέρα είναι διαφορετική κατάσταση για το ποιος είναι έτοιμος για το αυριανό ματς και τον τελικό, διαχειριζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα τις επιστροφές των παικτών ώστε να είναι 100% έτοιμοι και υγιείς».

Για αν περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν ώστε να δώσει ο κόσμος ώθηση για τον τελικό: «Δεν ξέρω αν θα είναι γεμάτο το γήπεδο, ξέρω όμως ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας ωθεί για το καλύτερο, σε μία χρονιά με καλές και κακές στιγμές, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και ξέρουμε ότι η υποστήριξή τους είναι μαζί μας σε ένα σημείο της σεζόν που μπορούμε και πρέπει να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας τους στόχους μας».