Μπούργος: «Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για την επόμενη σεζόν»

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για την επιτυχία του Άρη να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ τόνισε πως δεν έχει κάνει κουβέντα με τον Θόδωρο Καρυπίδη για τη νέα σεζόν.

Μπούργος: «Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για την επόμενη σεζόν»

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε στη Nova για την επική ανατροπή του Άρη με την ΑΕΚ και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ τόνισε πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

«Δεν θα συμφωνήσω ότι υπήρχαν δύο παιχνίδια. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Ιτούρμπε. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν παίκτη, αλλά το σύνολο. Πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα αυτά τα παιχνίδια είναι τελικοί, προσωπικά έχω παίξει πολλούς τελικούς στην καριέρα μου και θα πρέπει μ’ αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίζεις αυτά τα παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό σ’ αυτά τα παιχνίδια να υπάρχουν ανατροπές», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη.

Στον Μπούργος ζητήθηκε να αφιερώσει την επιτυχία και απάντησε: «Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία στον κόσμο του Άρη και σε όλες τις οικογένειες. Οπωσδήποτε αφιερώνω τη νίκη στην κόρη μου αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά μου».

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Θα ψάξουμε τη νίκη στα Γιάννινα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε».

Και επειδή η σεζόν έχει φτάσει στο τέλος της ο Μπούργος ρωτήθηκε και για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου τονίζοντας: «Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.