Ολυμπιακός: Ο Κίτσος και τα παραδείγματα των Τσιμίκα, Λυκογιάννη

Το σημαντικό καλοκαίρι του Φώτη Κίτσου που καλείται να αρπάξει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό και τα παραδείγματα των Τσιμίκα, Λυκογιάννη.

Ολυμπιακός: Ο Κίτσος και τα παραδείγματα των Τσιμίκα, Λυκογιάννη

Μία από τις βασικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού είναι η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ τράβηξε μεγάλο κουπί όλη τη σεζόν και ήταν λογικό από ένα σημείο και μετά να κουραστεί και η απόδοση του να πέσει.

Γι' αυτό και στον Ολυμπιακό θέλουν να ενισχύσουν την αριστερή τους πλευρά με παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Αποδείχτηκε μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα ότι τα άκρα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και επειδή στον Πειραιά έχουν παράδοση με τους αριστερούς μπακ ετοιμάζουν και τον επόμενο Τσιμίκας.

Ο Φώτης Κίτσος θεωρείται ένα σπουδαίο ταλέντο και στον Πειραιά πιστεύουν ότι μπορεί να εξελιχθεί, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έβαλε να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Είναι προφανές ότι ο μικρός θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να μπορέσει να φτάσει σε υψηλό επίπεδο και να σταθεί στον Ολυμπιακό. Έχει καλά στοιχεία, έχει ποιότητα, αλλά το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δουλεύει με μεγάλη ένταση.

Παράδειγμα για τον Κίτσο είναι ο Τσιμίκας που έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει και ο Λυκογιάννης που σκόραρε με την Κάλιαρι κατά της Ίντερ. Δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και έφτασαν να αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό για τον Κίτσο και καλείται να αρπάξει την ευκαιρία στην προετοιμασία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση ξένου μπακ. Θέλουν παίκτη έτοιμο και σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν αλλάζει ότι ο Κίτσος είναι ένα παιδί που έχει ξεχωρίσει και ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε σε αυτόν.