Λαμία - Ατρόμητος 0-0: Ισοπαλία και στα δοκάρια

Η Λαμία - με το μυαλό στα μπαράζ κόντρα στη Βέροια – έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο που σκεφτόταν την επόμενη σεζόν. Ισοπαλία και στα δοκάρια. 

Λαμία - Ατρόμητος 0-0: Ισοπαλία και στα δοκάρια

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 11’ είχε την καλύτερη στιγμή με το δοκάρι του Ευθύμη Κουλούρη, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ. Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι αλλά μετά το 20’ – 25’ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και έφτασαν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος με τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Κόλμαν έμοιαζε να ψάχνει τα πατήματά του και η Λαμία μπήκε πιο δυνατά, σε σχέση με το πρώτο μέρος. Ο Ατρόμητος βέβαια έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη. Στο 53’ άγγιξε το 0-1 με τον Κουλούρη (τακουνάκι άουτ) ενώ στη συνέχεια η Λαμία είχε τη δική της πολύ καλή στιγμή με τον Μαρτίνεθ (54') μετά τη σέντρα του Μπανγκουρά.

Τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο ματς για τη Λαμία, το δοκάρι του Σιμόν στο 71' μετά τη συνεργασία του με τον Μανούσο, ενώ ο Ατρόμητος στο 88' με τον Νταβιώτη άγγιξε το 0-1. Στο 90' ο Μάριτς είπε όχι στον Προβυδάκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Σκόρερ: -

Οι συνθέσεις…

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σιμόν, Αντέτζο, Λούκας – Μπανγκουρά (69’ Προβυδάκης), Τζανδάρης (83' Βύντρα), Γκέντσογλου (62’ Ταϊρόν), Μαρτίνεθ – Νούνιες – Ρόμανιτς (69’ Μανουσάκης), Αραμπούλι (62’ Μανούσος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μάριτς – Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Έρλινγκμαρκ (46’ Στρούγγης), Καστεγιάνο – Σάλομον (46’ Νάτσος), Χαρίσης, Καρτάλης (63’ Νταβιώτης), Μουνίθ (46’ Ναμπί) – Κουλούρης, Τζαβίδας (63’ Μπεντινέλι)