Ολυμπιακός: Οι δυσκολίες της πώλησης του Ονιεκούρου έως την προετοιμασία στην Αυστρία!

Το ιδανικότερο σενάριο για τον Ολυμπιακό με τον Χένρι Ονιεκούρου θα ήταν να έφευγε έως τα μέσα Ιουνίου και να μην ήταν παρών στην προετοιμασία στην Αυστρία. Υπάρχουν, όμως, αντικειμενικές δυσκολίες για να φύγει άμεσα.

Ολυμπιακός: Οι δυσκολίες της πώλησης του Ονιεκούρου έως την προετοιμασία στην Αυστρία!

Δεν αποτελεί είδηση ότι ο Χένρι Ονιεκούρου θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Αυτό που απασχολεί τον ερυθρόλευκο οργανισμό δεν είναι άλλο από το «πότε» θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Η απόφαση είναι ειλημμένη... Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει βγει στην «transfer list» και ο Ολυμπιακός περιμένει προτάσεις.

Το ιδανικότερο σενάριο για τους Πειραιώτες θα ήταν να έφευγε... χθες! Ή για την ακρίβεια, να μην είναι παρών στην προετοιμασία που θα γίνει στην Αυστρία το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Ο Ονιεκούρου, εφόσον κληθεί στην Εθνική του ομάδα για τα ματς του επόμενου μήνα, δεν θα ήταν ούτως ή άλλως στην «πρώτη» στον Ρέντη στα μέσα Ιουνίου. Όλοι οι διεθνείς θα ενσωματωθούν απευθείας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στους πρόποδες των αυστριακών Άλπεων.

Για τον Ονιεκούρου λοιπόν η ευχή είναι να βρεθεί κάτι άμεσο! Η επιθυμία του να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και δη στην Γαλατασαράι είναι δεδομένη από πλευράς ποδοσφαιριστή.

Το κακό στην υπόθεση είναι ότι έχουν πάρει χαμπάρι οι γείτονες, ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον ξεφορτωθεί. Για αυτό το λόγο η Γαλατά θα κοιτάξει να παίξει με τον χρόνο, έτσι ώστε να του ρίξει την τιμή (σ.σ. θυμίζουμε ότι αγοράστηκε με 4,5 εκατομμύρια) ή να τον πάρει στο τέλος δανεικό. Το ίδιο θα πράξουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.

Εν κατακλείδι, ναι μεν στον Ολυμπιακό θα επιθυμούσαν να ξεμπερδέψουν όσο το δυνατόν νωρίτερα με τον Ονιεκούρου, όμως, υπάρχει αντικειμενικές και σοβαρές δυσκολίες για να βρεθεί αγοραστής έως τον επόμενο μήνα.