Άρης: Ρεπό πριν τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν ρεπό την Κυριακή (15/5) και θα επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (17/5) για την τελευταία αγωνιστική τών playoffs με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άρης: Ρεπό πριν τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άρης επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ και "κλείδωσε" την παρουσία του στα προκριματικά του Conference League ενώ η σεζόν θα τελειώσει με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (17/5, 20:00).

Ο Χερμάν Μπούργος έδωσε ρεπό στους παίκτες του για να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια τους και θα επιστρέψουν την Δευτέρα (16/5) στις προπονήσεις. Ο Αργεντινός τεχνικός θα κάνει εκεί τις δοκιμές του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το πρωί

Η προπόνηση της Δευτέρας (16/05) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (17/05, 20:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής –και τελευταίας- των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten».