ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς και τα δύο ματς με Παναθηναϊκό

Κατηγορηματικά διέψευσαν από τον ΠΑΟΚ τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και σύμφωνα με τα οποία είναι δυσαρεστημένοι με τον Γιασμίν Κούρτιτς.

ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς και τα δύο ματς με Παναθηναϊκό

Την ερχόμενη εβδομάδα περιμένουν τον ΠΑΟΚ δύο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στο ένα θα παιχτεί η δεύτερη θέση την οποία θέλουν οι Θεσσαλονικείς για το πρεστίζ και το άλλο είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει χωρίς νίκη από τις 20 Μαρτίου και θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί. Επικεντρώνεται σε αυτά τα παιχνίδια και ειδικά στον τελικό του Κυπέλλου, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι που κρίνει έναν τίτλο.

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να κρατήσουν συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία πως στον ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένοι με τον Γιασμίν Κούρτιτς και πως ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει.

Από τον ΠΑΟΚ διαψεύστηκε κατηγορηματικά αυτή η φήμη τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Κούρτιτς. Είναι μάλιστα ένας από τους ποδοσφαιριστές που πάνω του θα βασιστεί ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.