Ολυμπιακός: Θα είναι πάντα διαφορετικός γιατί δεν χορταίνει

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του έστειλε μήνυμα σε όλους ότι δεν επαναπαύεται και δεν θα σταματήσει την κυριαρχία του.

Ολυμπιακός: Θα είναι πάντα διαφορετικός γιατί δεν χορταίνει

Η τελεία στη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό μπήκε με τη λαμπρή φιέστα που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες μετά από μία δύσκολη χρονιά πανηγύρισαν με τη ψυχή τους το 47ο και γυρίζουν σελίδα.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Το παραδέχονται και οι ίδιοι και το ξέρουν πολύ καλά. Δεν ικανοποίησαν τον κόσμο τους και πολλές φορές αμφισβητήθηκαν. Παρόλα αυτά έφτασαν πολύ πιο άνετα νομίζουν οι αντίπαλοι τους στην κατάκτηση του τίτλου.

Είναι αλήθεια ότι δεν υπήρξε στιγμή στη διάρκεια του πρωταθλήματος που ο Ολυμπιακός να φοβήθηκε ότι μπορεί να χάσει τον τίτλο. Ακόμα και σε μία σεζόν που δεν εντυπωσίασε έδειξε ότι έχει το μέταλλο για να κατακτάει πρωταθλήματα. Αυτό άλλωστε τον κάνει ξεχωριστό σύλλογο απ’ όλους τους υπόλοιπους.

Και το θέμα είναι πως εστάλη το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η κυριαρχία δεν θα σταματήσει και ο Ολυμπιακός θα δουλέψει για να γίνει ακόμα πιο ισχυρός και την επόμενη σεζόν να είναι ακόμη καλύτερος. Μπορεί στην τροπαιοθήκη να μπήκε το 47ο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο λιμάνι εφησυχάζουν. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς και από την ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για τους Πειραιώτες η σεζόν ήταν δύσκολη, ήταν περίεργη, αλλά η βραδιά της φιέστας ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας. Κι αν στον Ολυμπιακό η απαίτηση είναι αν παίξει πιο ωραίο ποδόσφαιρο, οι αντίπαλοι του θα πρέπει να κάνουν πολλά περισσότερα αν θέλουν να ανέβουν εκείνοι στο πρώτο σκαλί, διότι ακόμη και τη φετινή σεζόν δεν κατάφεραν να τον αμφισβητήσουν.