Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Λίγο πριν από τη φιέστα του ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς με αρκετούς παίκτες να δείχνουν πράγματα.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο σε νέα πρόσωπα και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (1-1) με κάποιους παίκτες να δείχνουν αρκετά πράγματα ενόψει της συνέχεια και των αποφάσεων για την επόμενη σεζόν.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Έκανε κάποια λάθη που παραλίγο να κοστίσουν, δεν είχε την καλύτερη αντίδραση στο γκολ, αλλά είχε και σπουδαίες επεμβάσεις ειδικά στο σουτ του Μιτρίτσα. Ωραία η έμπνευσή του στο γκολ της ομάδας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Το καλύτερο παιχνίδι του εδώ και πολύ καιρό είτε με Ολυμπιακό είτε με Εθνική. Πρωταγωνιστής σε πολλές φάσεις, δημιούργησε το γκολ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είχε εύκολο έργο ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά έδωσε και πάλι πολλές μάχες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει ή να κερδίσει πέναλτι.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ: Φάνηκε αρκετά τρακαρισμένος μπροστά σε τόσο κόσμο για πρώτη φορά στο Φάληρο. Ήταν σημαντικό μάθημα για τη συνέχεια της καριέρα του.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Έτρεξε και πάλι πολύ μπροστά και πίσω με καλές και κακές στιγμές

ΜΑΜΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕ: Άφησε ξανά καλές εντυπώσεις, αν και σε κάποιες περιπτώσεις είχε ανασταλτικά θέματα στις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ.

ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ: Καλό και ηγετικό ματς στο μεγαλύτερο διάστημα της συμμετοχής του, όσο κι αν δεν ήταν σωστές όλες οι ενέργειές του.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Είχε το γκολ και μερικές στιγμές της ποιότητάς του.

ΜΠΑΝΤΙΟΥΓΚΟΥ ΦΑΝΤΙΓΚΑ: Πολύ φαντεζί παίκτης, με έφεση σε θεαματικό τρόπο και ενέργειες, αλλά και με αρκετά λάθη βιασύνης. Και με ανάγκη για να αυξήσει τις δυνάμεις του. Πολύ μεγάλη η προοπτική του σίγουρα, ως αριστερό εξτρέμ ή και σε άλλες θέσεις.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και μετικές καλές στιγμές χωρίς διάρκεια.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Δεν μπόρεσε να φτάσει σε τελικές προσπάθειες και να γίνει απαιελητικός

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ: Μπήκε χωρίς να είναι απολύτως έτοιμος από τον τραυματισμό του και έκανε πολύ καλό ματς, αμυντικά και όταν ανέβαινε μπροστά. Είχε ευκαιρία και να σκοράρει.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δεν φάνηκε να έχει πάρα πολλές δυνάμεις στις μονομαχίες, αλλά βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ της νίκης.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξε και πάλι στο διάστημα της συμμετοχής του

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Μπήκε για να κρατήσει καλύτερα το κέντρο και να μην αφήνει τον ΠΑΟΚ να κάνει εφορμήσεις από τον άξονα.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Έπαιξε λίγο και πρόλαβε να έχει ωραίες στιγμές.