Γκαρσία: «Είναι ένας μεγάλος τελικός, θα δώσουμε και τη ψυχή μας»

Για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ μίλησε ο εξτρέμ των κίτρινων, Ματέο Γκαρσία, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα παιχνίδι-τελικό στο οποίο όλοι στην ομάδα θα δώσουν την ψυχή τους για την νίκη. 

Γκαρσία: «Είναι ένας μεγάλος τελικός, θα δώσουμε και τη ψυχή μας»

Για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ (14/5, 20:00) μίλησε ο Ματέο Γκαρσία ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για έναν μεγάλο τελικό όπου κρίνεται ο στόχος της ομάδας ενώ υπογράμμισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα τα δώσουν όλα.

Η άποψη του για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Η ομάδα γνωρίζει ότι είναι ένας μεγάλος «τελικός». Είμαστε προετοιμασμένοι, θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να παίξουμε όπως πρέπει να παίξουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τον αν είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας του στον Άρη: «Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που θα παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε όλοι ότι από αυτό το παιχνίδι κρίνεται αν η ομάδα πετύχει τον στόχο της, να βγει στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά».

Τι μήνυμα θέλει να στείλει στους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων»: «Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Θα ήθελα να ξέρουν οι φίλαθλοι της ομάδας ότι θα τα δώσουμε όλα, θα δώσουμε και τη ψυχή μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να είμαστε όλοι ήρεμοι και έτοιμοι για την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη».