Ολυμπιακός: Η εξίσωση της επίθεσης με Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Ζαχάβι και Χασάν

Ανοιχτό είναι το θέμα της επίθεσης για τον Ολυμπιακό. Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Ζαχάβι και Χασάν στην εξίσωση για τη θέση «9».

Ολυμπιακός: Η εξίσωση της επίθεσης με Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Ζαχάβι και Χασάν

Στον Ολυμπιακό έχουν σηκώσει μανίκια εδώ κι αρκετό καιρό και κάνουν τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα θέματα που είναι ανοιχτά για τους Πειραιώτες δεν είναι και λίγα. Ένα από αυτά είναι και η επίθεση.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Το μεγάλο θέμα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, του οποίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο τον Ιούνιο. Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι έχουν πέσει και οι τίτλοι τέλους. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να κάνει εκτίμηση για το τι πραγματικά θα γίνει σε αυτή την υπόθεση. Όλα τα σενάρια "παίζουν" δυνατά.

Το Τικίνιο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024, αλλά στην Πορτογαλία επιμένουν ότι ο παίκτης θα φέρει πρόταση. Και τον Ιανουάριο ήταν έντονη η φημολογία για ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ και οι Τούρκοι δεν έχουν βγάλει το όνομα του από τη λίστα τους. Στη γειτονική χώρα, όμως, βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού ένας άλλος επιθετικός, ο Αχμέντ Χασάν. Ο δανεισμός του στην Κόνιασπορ ολοκληρώνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Αιγύπτιου.

Παράλληλα "παίζει" ζωηρά και το θέμα του Εράν Ζαχάβι. Ο ίδιος εδώ και ημέρες έχει κάνει γνωστό ότι θα φύγει από την PSV Αϊντχόφεν το καλοκαίρι. Ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας με τη Μποταφόγκο να έχει το όνομα του σε περίοπτη θέση. Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ισραηλινό, αλλά τελικά οι δύο πλευρές δεν συνεργάστηκαν.

Η περίπτωση του δεν αφήνει αδιάφορους τους πρωταθλητές Ελλάδας. Παρακολουθούν διακριτικά το θέμα του Ζαχάβι, τον έχουν σε εκτίμηση και το θέμα παραμένει ορθάνοιχτο.