Λουτσέσκου: «Πετυχημένη η φετινή σεζόν»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ χαρακτήρισε πετυχημένη τη φετινή σεζόν.

Λουτσέσκου: «Πετυχημένη η φετινή σεζόν»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη Nova για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τους τραυματισμούς και την επόμενη μέρα του Δικεφάλου. Ακόμη τόνισε πως η σεζόν είναι πετυχημένη για την ομάδα του και πως πρέπει να κλείσει με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε

«Οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να επιστρέφουν, παρ' όλα αυτά δεν είναι το πρώτο μας μέλημα να γυρίσουν από τα κρεβάτια του φυσικοθεραπευτηρίου μαζί με την ομάδα κατευθείαν, πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση και να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα. Κάθε κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή που λείπει είναι διαφορετική, απαιτούν τελείως διαφορετική μεταχείριση, οπότε στόχος μας δεν είναι να απλώς να επιστρέψουν από το ιατρικό δελτίο, αλλά να είναι σε θέση να αγωνιστούν».

Για την διαχείριση τόσο του αγωνιστικού όσο και του ψυχολογικού κομματιού: «Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Στη συγκεκριμένη στιγμή με την σωστή διαχείριση μπορούμε να βρούμε τη λύση, πρέπει να καθορίσουμε τις προτεραιότητές μας».

Για το αν οι παίκτες είναι έτοιμοι να βγάλουν αντίδραση στο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Το θέμα είναι να μπορείς να βγάλεις αντίδραση, αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Θα το πω γι' ακόμη μία φορά φέτος, αν εξαιρέσουμε τις χρονιές όπου ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, είναι μία από τις πετυχημένες σεζόν των τελευταίων πέντε ετών, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τη χρονιά με πετυχημένο τρόπο ώστε να μείνει στην ιστορία, έχοντας φυσικά και δύσκολες στιγμές μέσα από αυτήν,

Ήταν δύσκολη η σεζόν με παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, οπότε είναι λογικό ότι όταν δίνεις τόσα κρίσιμα ματς και το 200% σου θα έρθουν και τραυματισμοί όπως και στιγμές όπου η πνευματική σου ικανότητα δεν θα είναι τόσο καλή, χάνοντας και τον ρυθμό σου μαζί με την αντίδραση. Ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε».

Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό: «Αυτό που περιμένουμε το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας, παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ που πήρε το πρωτάθλημα, εμείς θα ψάξουμε συγκεκριμένα πράγματα μέσα από το ματς για να είμαστε ικανοποιημένοι όταν τελειώσει το ματς, προετοιμάζοντας παράλληλα τον αγώνα της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό.