Ολυμπιακός: Όλοι στην αποστολή με ΠΑΟΚ και φιέστα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Όλοι στην αποστολή με ΠΑΟΚ και φιέστα

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (14/5, 20:00) ο Ολυμπιακός και μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. Η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έλαβε χώρα στον Ρέντη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε αυτήν έχουν συμπεριληφθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές του "ερυθρόλευκου" ρόστερ.

Άπαντες θα δώσουν το παρών στο φαληρικό γήπεδο για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος έτσι στην αποστολή βρίσκονται όλοι και έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή.

Αναλυτικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχουν συμπεριληφθεί οι:

Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.