Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Προβάδισμα Ολυμπιακού για τον Ράφα Σοάρες»!

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει το «πάνω χέρι» για την απόκτηση του Ράφα Σοάρες της Γκιμαράες.

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Προβάδισμα Ολυμπιακού για τον Ράφα Σοάρες»!

Το όνομα του Ράφα Σοάρες δεν είναι άγνωστο στο ερυθρόλευκο κοινό. Ο 26χρονος αριστερός μπακ της Γκιμαράες μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες και φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Οι δε Πορτογάλοι ρεπόρτερ υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στην «pole position» για να τον κάνουν δικό τους!

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «O Jogo» γράφει ότι τον ήθελε και ο Βίτορ Περέιρα στην Κορίνθιανς, αλλά οι Βραζιλιάνοι αποσύρονται και ο Ολυμπιακός πλέον κάνει «παιχνίδι» μόνος του!

Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν ακραίους μπακ, είναι κάτι δεδομένο και αποφασισμένο. Και δεξιά, και αριστερά θα ενισχυθούν...

Ο Σοάρες λοιπόν είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει μία σοβαρή καριέρα πίσω του. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο και επίσης έχει αγωνιστεί σε Ρίο Άβε, Φούλαμ, Πορτιμονένσε και Εϊμπάρ. Φέτος είχε 2 γκολ και 8 ασίστ σε 33 παιχνίδια με τη φανέλα της Γκιμαράες. Πρόκειται για στατιστικά που δεν περνούν απαρατήρητα.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται - σύμφωνα με τους Πορτογάλους - να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αλλά ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε όλη την Ευρώπη.

Το αν θα αποτελέσει ο Ράφα Σοάρες τον παίκτη που ο πρωταθλητής Ελλάδας ψάχνει για το αριστερό άκρο της άμυνάς του, αυτό είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.