«Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Κάμπελ»

Ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν πως οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον Κοσταρικανό εξτρέμ που δεν υπολογίζεται από τον Έμερι στην Άρσεναλ.

«Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Κάμπελ»

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Ο λόγος για τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος γι’ ακόμα μία μεταγραφική περίοδο απασχολεί τους Πειραιώτες. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Άρσεναλ και οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Ο Ουνάι Έμερι δεν τον υπολογίζει, ενώ στο μεγάλο λιμάνι έχουν πολύ καλή άποψη για τον Κάμπελ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει επιχειρήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν να προχωρήσει στην απόκτηση του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της La Republica αναφέρει: «Έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, μία κατάσταση που κλείνει την πόρτα σε ενδεχόμενο δανεισμό του. Η Λάτσιο από την Ιταλία έδειξε ενδιαφέρον, αλλά μόνο για τη μεταγραφή του. Ο μοναδικός τρόπος να φύγει από το σύλλογο, είναι με πώληση. Έτσι, αν υπολογίσουμε πως η μεταγραφική περίοδος στην Premier League ολοκληρώθηκε, θα πρέπει να κοιτάξει για μεταγραφή σε άλλη χώρα της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα είναι ο σύλλογος που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Κοσταρικανού, στον οποίο ο προπονητής του στην Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι δεν έχει εμπιστοσύνη».