Ολυμπιακός: Οι προτεραιότητες του Μαρτίνς, ο Κούντε και ο Κανέ

Η «μάχη» των χαφ είναι μεγάλη και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τις προτεραιότητες του για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οι προτεραιότητες του Μαρτίνς, ο Κούντε και ο Κανέ

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη έγινε μεγάλη κουβέντα για τα νέα πρόσωπα που είχε χρησιμοποιήσει σε εκείνο το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς και κατάφεραν μάλιστα να αφήσουν πολύ καλές εντυπώσεις. Υπήρξαν παίκτες από εκείνη την αναμέτρηση που ξεχώρισαν και έδειξαν κάποια πράγματα στο γήπεδο.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν ο Πιερ Κούντε που ήταν από τους κορυφαίους των πρωταθλητών Ελλάδας σε εκείνη την αναμέτρηση. Ο Καμερουνέζος είχε κάμει γεμάτη εμφάνιση, είχε εκτελέσει το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ και το σημαντικότερο είχε βγάλει διάθεση και όρεξη στο γήπεδο.

Ο Πιερ Κούντε δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι είχε διάθεση στον αγώνα με τον Άρη. Μάλιστα δεν αγωνίστηκε καθόλου, αφού ούτε αλλαγή τον έβαλε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Και οι προθέσεις του Πορτογάλου κόουτς είναι ξεκάθαρες για τα χαφ. Πρώτα απ' όλα έχει σε μεγάλη εκτίμηση το Μαμαντού Κανέ (σ.σ. μόνο γι' αυτόν μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Άρη), ο οποίος αυτή τη στιγμή μοιάζει ικανός να κρατήσει τη θέση του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Στη συνέχεια δεν θα βάλει ποτέ μαζί τον Κούντε με τον Μαντί. Αυτό έγινε και με τον Παναθηναϊκό, αφού για να παίξει ο Κανέ βγήκε ο Εμβιλά.

Παρά την καλή εικόνα του Κούντε με τον Άρη και ότι έδειξε πως είναι ένας χαφ που μπορεί να βγάλει τη μπάλα μπροστά, ο Μαρτίνς τον έχει πιο πίσω. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι και από το τι θα γίνει με τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος φημολογείται ότι θα παραχωρηθεί αν φυσικά έρθει πρόταση που θα ικανοποιεί το κλαμπ.