Ολυμπιακός: Ο βραχνάς των «κομμένων»

«Καίγονται» στο λιμάνι να ξεφορτωθούν όσους δεν υπολογίζονται και οι οποίοι δεσμεύονται με αρκετά υψηλά συμβόλαια.

Ολυμπιακός: Ο βραχνάς των «κομμένων»

Η ενίσχυση είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο, όμως, δεν είναι το μοναδικό θέμα που «καίει» τους Πειραιώτες. Μπορεί να το ξεχνάνε πολλοί, αλλά στο Ρέντη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άλλη μία… ομάδα που κάνει προπονήσεις.

Δώδεκα παίκτες βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι δεν υπολογίζονται και τους έχει ζητηθεί να βρουν ομάδα. Όσο μένουν στον Ολυμπιακό, όμως τα συμβόλαια τους τρέχουν και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να τους πληρώνουν.

Έχοντας φτάσει στα μέσα Αυγούστου στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουν να φύγουν αυτοί οι παίκτες. Βέβαια θα πρέπει να έρθουν και οι προτάσεις που θα ικανοποιήσουν το σύλλογο έτσι ώστε να ανάψει το πράσινο φως για να παραχωρηθούν. Αυτή η διαδικασία έχει αποδειχτεί πως μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά πλέον πιέζει ο χρόνος.

Αυτή τη στιγμή στο Ρέντη βρίσκονται… παρκαρισμένα αρκετά συμβόλαια που κοστίζουν στον Ολυμπιακό και ξεκινούν από 120 χιλιάδες ευρώ και φτάνουν μέχρι και το 1,2 εκατ. ευρώ. Οι Καραμάνος, Μαρτίνες, Μάρτινς, Γούτας, Μανθάτης, Ταχτσίδης, Σιώπης, Μπανανά, Ένγκελς, Μάριν και Τζούρτζεβιτς είναι οι ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν φύγει από το μεγάλο λιμάνι.