Πως οι Άγγλοι ασχολούνται ξανά με τον Ένγκελς

Το παραθυράκι στις μεταγραφές στην Αγγλία που βάζει ξανά στο κόλπο Ντέρμπι και Μπρέντφορντ.

Πως οι Άγγλοι ασχολούνται ξανά με τον Ένγκελς

Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε το περασμένο Σάββατο η Ντέρμπι. Το 4-1 από τη Λιντς είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει στο προσκήνιο το θέμα του Μπιορν Ένγκελς. Με τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό ασχολήθηκε η Ντέρμπι, αλλά ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς συμφωνία τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Με τον Ένγκελς, πάντως, φέρεται να ασχολείται και η Μπρέντφορντ για την οποία έγραφαν οι Άγγλοι ότι έχει κάνει πρόταση ύψους 4 εκατ. αγγλικών λιρών. Οι Άγγλοι επιμένουν ότι τόσο η Ντέρμπι όσο και η Μπρέντφορντ θα ασχοληθούν με τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Πειραιά.

Το θέμα είναι πως η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία έχει ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει ένα παραθυράκι που δίνει τη δυνατότητα να γίνει μετακίνηση στο νησί. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα γράφουν στα ρεπορτάζ τους οι Άγγλοι υπάρχει η δυνατότητα μέχρι το τέλος Αυγούστου οι ομάδες να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή, αλλά μόνο με τη μορφή του δανεισμού. Δεν μπορούν να κάνουν κανονική μεταγραφή παρά μόνο δανεισμό. Το θέμα σύμφωνα με όσα γράφουν είναι αν ο Ολυμπιακός παραχωρεί δανεικό τον Ένγκελς.