Τάνκοβιτς: «Προπονούμαι για τον εαυτό μου»

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και για την αντιμετώπιση που είχε στους «κιτρινόμαυρους».

Τάνκοβιτς: «Προπονούμαι για τον εαυτό μου»

Συνέντευξη στη σουηδική εφημερίδα «Expressen» παραχώρησε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, αλλά και για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του.

«Είμαι πολύ εκτός γηπέδων αυτή τη σεζόν και δεν έχω παίξει όσο ήθελα και περίμενα. Το σχέδιο ήταν ότι αυτή θα ήταν η σεζόν μου, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη σεζόν πήγε σχετικά καλά. Ήθελα να «εκραγώ» φέτος και να το πάρω από εκεί, αλλά δεν έγινε», είπε ο Τάνκοβιτς.

«Η πρώτη μου χρονιά ήταν μια τέλεια σεζόν, μία καλή σεζόν. Μπήκα στο πρωτάθλημα, στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού μας με καλό τρόπο. Βαθμολογικά, τα πήγα καλά με συνολικά 15 γκολ σε όλους τους αγώνες. Η ιδέα ήταν να πατήσουμε... γκάζι στη δεύτερη σεζόν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πολλά άλλαξαν στον σύλλογο με νέο προπονητή, αθλητικό διευθυντή και διευθυντή συλλόγου. Νομίζω ότι πήραμε και δώδεκα νέους παίκτες και όλοι θα είχαν την ευκαιρία τους», υπογράμμισε.

Για το αν έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι δεν παίζει στην ΑΕΚ δήλωσε: «Προσπάθησα να παραμείνω δυνατός, θετικός και να δουλέψω, Αλλά προπονούμαι για τον εαυτό μου, για να διατηρήσω τη φόρμα μου και στο τέλος της ημέρας αν είμαι θυμωμένος και δεν θέλω να προπονηθώ, τότε επηρεάζω μόνο αρνητικά τον εαυτό μου».

«Ήταν μια μεγάλη περίοδος που πίστευα ότι ο προπονητής θα μου έδινε την ευκαιρία. Είχα προπονηθεί καλά. Όμως οι πιθανότητες δεν ήρθαν ποτέ και στο τέλος σκέφτηκαν «ότι, μάλλον, τα σκάτωσα». Προπονούμαι για πάρτη μου τώρα και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ θα κάνω το δικό μου. Έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα το ολοκληρώσω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα ανόητο. Είναι πολλές οι φορές που κανείς κάνει αρνητικές σκέψεις», σχολίασε ο Τάνκοβιτς.