Ολυμπιακός: Τα σενάρια από Τουρκία για Ονιεκούρου και τα 4,5 εκατ. ευρώ που κόστισε

Ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται ξανά στο… στόχαστρο της Γαλατασαράι με τους Τούρκους να θεωρούν ότι η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει με ένα προσιτό ποσό.

Ολυμπιακός: Τα σενάρια από Τουρκία για Ονιεκούρου και τα 4,5 εκατ. ευρώ που κόστισε

Δεν είναι είδηση ότι ο Χένρι Ονιεκούρου εδώ κι αρκετό καιρό είναι ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός σταθερά είναι εκτός αποστολής με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην τον χρησιμοποιεί. Μετά τις αποδοκιμασίες στο εντός έδρας ματς με την Αταλάντα δεν έχει αγωνιστεί ξανά εκτός από το φιλικό με τη Σαχτάρ όταν έπαιξε ως αλλαγή.

Για τον Ολυμπιακό είναι τελειωμένος ο Νιγηριανός και στην Τουρκία παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της υπόθεσης. Σημερινό (12/5) δημοσίευμα της Fanatic αναφέρει ότι η Γαλατασαράι έχει ξανά στη λίστα της το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου. Σύμφωνα με τους Τούρκους ο ατζέντης Γουίλιαμ Ντ' Αβίλα είναι αυτός που έριξε ξανά το όνομα του στο τραπέζι.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης φέρεται να έχει μεταφέρει στη διοίκηση της Γαλατασαράι ότι ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος στον Ολυμπιακό και "ψάχνεται" να φύγει. Μάλιστα η πληροφορία που έχει η τουρκική ομάδα είναι ότι αυτή η μεταγραφή μπορεί να γίνει με 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο απλό, διότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι στις διαπραγματεύσεις τους είναι σκληροί. Για τον Ονιεκούρου έβγαλαν από το ταμείο τους 4,5 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα δεχτούν να χάσουν τόσα πολλά χρήματα από την αρχή.

Το τι μπορεί να συμβεί στην πορεία του καλοκαιριού είναι μία άλλη ιστορία, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο απλή όσο την παρουσιάζουν τα τουρκικά Μέσα. Παραδέχονται βέβαια ότι για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες τουρκικές ομάδες.