ΑΕΚ: Γράφουν για τον Μάρκο Φαμπιάν

Σενάριο για τον Μάρκο Φαμπιάν και την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γράφουν για τον Μάρκο Φαμπιάν

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον 32χρονο επιτελικό μέσο Μάρκο Φαμπιάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μαζατλάν, στην οποία μέτρησε 12 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ το τελευταίο εξάμηνο.

«Ματίας Αλμέιδα και Μάρκο Φαμπιάν θα μπορούσαν να ξανασμίξουν στην ΑΕΚ. Υπάρχει επικοινωνία από την Ελλάδα με τον παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από συμβόλαιο έξι μηνών με την Μαζατλάν», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Μεξικανό.

Ο Φαμπιάν έχει αγωνιστεί και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, από την οποία αποχώρησε το 2019. Επίσης έχει παίξει σε Γουαδαλαχάρα, Κρουζ Αζούλ, Φιλαδέλφεια Γιουνάιτεντ, Αλ Σάντ και Χουάρες.

Ο Φαμπιάν ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσίβας στη Γκουανταλαχάρα, και στη συνέχεια έπαιξε στις Κρουζ Αζούλ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φιλαδέλφεια Γιούνιον και Αλ Σάαντ. Με την εθνική του Μεξικού μετρά 43 συμμετοχές και εννέα γκολ, έχοντας κερδίσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο το 2012 και το Gold Cup το 2011.

Με τον Ματίας Αλμέιδα, ο Μάρκο Φαμπιάν συνεργάστηκε στην Τσίβας τη σεζόν 2015/16 και κατάφερε υπό την καθοδήγηση του Αργεντινού τεχνικού να σκοράρει τρία τέρματα και μία ασίστ.