Κριχόβιακ: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ - Όλα είναι πιθανά»

Για το ματς με τον Άρη αλλά και την περίπτωση να παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν μίλησε ο Πολωνός μέσος. 

Κριχόβιακ: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ - Όλα είναι πιθανά»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το πρότζεκτ της ΑΕΚ ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός μέσος μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-0), αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Άρη ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους» και την επόμενη σεζόν.

Αρχικά είπε: «Πάντα όταν κερδίζει είσαι χαρούμενος, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε απόψε, μπροστά στον κόσμο μας γιατί στα τελευταία παιχνίδια ναι μεν παίζαμε καλά, αλλά δεν παίρναμε τους βαθμούς της νίκης. Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη γιατί είμαστε ακόμα στο παιχνίδι και θα παλέψουμε ως το τέλος για να βγούμε στην Ευρώπη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θα είναι φανταστικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη, είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το πώς του φαίνεται η ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, παίζω ποδόσφαιρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για μένα, βρίσκομαι σε μια φανταστική ομάδα που θέλει να παίξει Ευρώπη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Παίζω μπροστά σε φανταστικούς φιλάθλους, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο τη νέα σεζόν, οπότε μιλάμε για εξαιρετικό πρότζεκτ».

Για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί».