Βατσλίκ: «Η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα»

Για τον Τόμας Βατσλίκ η διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν στην αποτελεσματικότητα.

Βατσλίκ: «Η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα»

Ο Τόμας Βατσλίκ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που είχε, ο αντίπαλος που κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του τελική προσπάθεια και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε:

Για το αν το ήθελε περισσότερο ο Παναθηναϊκός: «Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το κίνητρο, γιατί πάντοτε στα ντέρμπι υπάρχει κίνητρο και για τους δύο. Η διαφορά ήταν η αποτελεσματικότητα. Σκόραρε ο Παναθηναϊκός στις πρώτες του φάσεις. Ο Παναθηναϊκός αμυνόταν και περίμενε την αντεπίθεση. Όλα αυτά είχαν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα της ομάδας μας και όχι με το κίνητρο».

Για το ότι δεν έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό: «Παρόλο που η διαφορά από τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια στον βαθμολογικό πίνακα, δεν έχουμε καταφέρει να τον κερδίσουμε. Αυτό δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλά οργανωμένος και αποδοτικός. Μας αφήνει πικρία και θα δούμε πώς θα το βελτιώσουμε. Να δούμε την επόμενη σεζόν πώς θα το φτιάξουμε για να τους κερδίσουμε τη νέα σεζόν».