Μαρτίνς: «Καταλαβαίνω το θυμό του κόσμου»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως καταλαβαίνει το θυμό του κόσμου.

Μαρτίνς: «Καταλαβαίνω το θυμό του κόσμου»

Για τέταρτο φετινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα την κακή εικόνα της ομάδας του τονίζοντας πως έκανε ένα προβλέψιμο παιχνίδι και καταλαβαίνει το θυμό των οπαδών.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι κακής ποιότητας από την πλευρά μας. Το παιχνίδι μας ήταν προβλέψιμο και αργό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλά δομημένη ομάδα και είχε αποτελεσματικότητα και ακρίβεια στις μεταβιβάσεις και στις πάσες. Εμείς κάναμε λίγα πράγματα. Μόνο μία φάση του Γκάρι και μετά τίποτα. Θέλαμε να κερδίσουμε και καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των οπαδών μας»

Για το αν πληγώθηκε το γόητρο του Ολυμπιακού: «Κανένας δεν μπορεί να πλήξει το γόητρο γιατί είμαστε οι πρωταθλητές. Ωστόσο είναι ένα ματς που θέλαμε να κερδίσουμε για να το αφιερώσουμε στους οπαδούς μας. Αυτό είναι που μας ενοχλεί. Ότι δεν καταφέραμε να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που κέρδισε».