Λουτσέσκου: «Βελτιώθηκε η απόδοσή μας!» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε βελτίωση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη, ενώ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να είναι ενωτικός στις δύσκολες στιγμές.

Λουτσέσκου: «Βελτιώθηκε η απόδοσή μας!» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα:

«Χρειαζόμαστε μία νίκη, γιατί στο τέλος το σημερινό ματς είναι κακό γιατί χάσαμε. Δεν ήταν χειρότερο σε απόδοση από τα προηγούμενα και κάτι βελτιώθηκε στην απόδοση. Είναι μία ήττα όμως.

Είναι δύσκολη κατάσταση, όταν νικούσαμε όλοι ήταν χαρούμενοι, τώρα με τις απουσίες είναι πιο δύσκολο. Χρειαζόμαστε τις επιστροφές, είναι δύσκολο να έχουμε παίκτες εκτός. Πρέπει όμως να παλεύουμε συνεχώς».

Για τις αποδοκιμασίες: «Όταν νικάς όλοι σε συγχαίρουν. Όταν χάνεις όλοι φωνάζουν και είναι εναντίον, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ισορροπία, να καταλαβαίνεις πώς ήταν η σεζόν και τι έχουμε κάνει.

Ακόμη και στην στιγμή που οι φίλαθλοι είναι νευριασμένοι πρέπει να λειτουργούν ενωτικά, να είναι κοντά μας. Σε αυτή την κατάσταση οι χαρακτήρες θα σηκωθούν. Ο καθένας θα αναλογιστεί την στιγμή, τώρα υπάρχει ένταση, τώρα είναι τα αρνητικά συναισθήματα πιο πάνω και το καταλαβαίνω».