«Τρέχει» για φορ ο Ολυμπιακός και ο… μάνατζερ του Καρίμ!

Στην Αργεντινή επιμένουν για Σολδάνο, ο Ρούι Φόντε είναι στο «περίμενε» και την ίδια στιγμή ο ατζέντης του Ανσαριφάρντ έχει απλώσει δίχτυα στην Γερμανία για να βρει ομάδα στον πελάτη του.

«Τρέχει» για φορ ο Ολυμπιακός και ο… μάνατζερ του Καρίμ!

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία από πλευράς Ολυμπιακού αναφορικά με το «σαφάρι» για επιθετικό. Στο λιμάνι είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή, κάνουν λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση των «ερυθρολεύκων» κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, είναι στο «περίμενε» ο Ρούι Φόντε. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Φούλαμ είναι μία περίπτωση που στην παρούσα φάση φαίνεται ότι είναι υπό τον έλεγχο του Ολυμπιακού, όποτε αποφασίσει να «γκαζώσει» για να κλείσει τον δανεισμό του εφόσον δεν προχωρήσει με τον Σολδάνο.

Πιο πίσω στις προτιμήσεις είναι ο Αιγύπτιος φορ Αχμέντ Χασάν, ο οποίος εξακολουθεί να βλέπει τα παιχνίδια της Μπράγκα από την εξέδρα.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν ψάχνονται για επιθετικό και αυτό ίσως κάτι να σημαίνει αναφορικά με το μέλλον του Ανσαριφάρντ.

Το αρχικό πλάνο των «ερυθρολεύκων» ήταν ότι θα προχωρούσε για την απόκτηση φορ στην περίπτωση που θα έφευγε ο Καρίμ.

Κατά συνέπεια, η προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» για να ντύσουν στα κόκκινα τον Σολδάνο ή τον Ρούι Φόντε, πάει να πει ότι κάτι «τρέχει» με τον Ανσαριφάρντ. Ίσως να έχουν βάση οι πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες μέρες από το Ιράν ότι ο μάνατζέρ του Ρέζα Φαζέλι έχει απλώσει δίχτυα στην Γερμανία και είναι σίγουρος ότι θα φέρει πρόταση από εκεί.

Στο Ιράν πάντως έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός δεν συζητάει την πώλησή του με κάτω από 7 εκατομμύρια ευρώ.