Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και σε αυτήν επαναφέρει τους βασικούς του.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκουράσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές του. Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν σε εκείνη την αναμέτρηση με πολλά νέα πρόσωπα και παρόλα αυτά κατάφεραν και έκαναν το διπλό και πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη.

Στο αποψινό (21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς επανέφερε τους βασικούς ποδοσφαιριστές του. Σε διάταξη 4-2-3-1 θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τους "πράσινους" που θέλει να πανηγυρίσει και την πρώτη του φετινή νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου του.

Ο Βατσλίκ επανέρχεται στην εστία του Ολυμπιακού. Ο Λαλά θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ρέαμπτσιουκ να παίρνει τη θέση του στα αριστερά. Αβραάμ και Σωκράτης θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Πειραιωτών.

Στα χαφ ξεκινούν οι Μαντί Καμαρά, Εμβιλά με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίζει πιο μπροστά τους. Στα άκρα επανέρχονται οι Ρόνι Λόπες, Ροντρίγκες και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί