Ολυμπιακός: Η φόρμα και το παρελθόν με ΠΑΟ του Γκάρι

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν πρωταγωνιστής στα δύο τελευταία ματς που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Ολυμπιακός: Η φόρμα και το παρελθόν με ΠΑΟ του Γκάρι

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν ανάμεσα στους βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού που ξεκουράστηκαν στον προηγούμενο αγώνα των play off απέναντι στον Άρη και είναι έτοιμος για να παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα του στο αποψινό (21.00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής εξτρέμ θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές και ουσιαστικές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, καθώς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε γκολ και ασίστ ενώ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν αυτός που δημιούργησε με το ωραίο γύρισμα το γκολ του Ρόνι Λόπες για την ισοφάριση και προτού γίνει η ανατροπή με τον Ρέαμπτσιουκ.

Για τον Γκάρι έχει σημασία ο αγώνας ώστε να σκοράρει για πρώτη φορά εναντίον του Παναθηναϊκού με τη φανέλα του Ολυμπιακού, διότι με εκείνη του ΠΑΟΚ το έχει κάνει δύο φορές στο παρελθόν. Στο 3-1 της κανονικής περιόδου στην Τούμπα το 2015 (είχε και ασίστ) και στο 1-1 των play off πάλι στην έδρα του ΠΑΟΚ, το 2016.