Εμβιλά: «Είναι ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη»

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη σε αυτό το ματς.

Εμβιλά: «Είναι ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη»

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μίλησε στη Nova ο Γιαν Εμβιλά και τόνισε πως σε αυτά τα ματς θέλεις πάντα τη νίκη. Αναφέρθηκε ακόμη στον Μαμαντού Κανέ για τον οποίο υποστήριξε ότι είναι ένα παιδί που τον βοηθάει πολύ.

Αναλυτικά ο Γιαν Εμβιλά μίλησε:

Για το ότι δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη: «Πραγματικά η χρονιά ήταν πολύ μεγάλη. Η κούραση τεράστια και είχα ανάγκη αυτήν την παύση. Τώρα περιμένουμε το τελευταίο σκέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ντέρμπι. Στα ντέρμπι πάντα ο στόχος είναι η νίκη. Είναι ένα ντέρμπι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό μας που θέλουμε να νικήσουμε».

Για το ότι τον χαρακτηρίζουν ως άρχοντα της πάσας: «Πραγματικά νιώθω έτσι. Νομίζω πως για αυτό με φέρανε εδώ. Για αυτό έγινα περισσότερο γνωστός. Αυτή είναι η πιο μεγάλη αρετή μου. Επομένως το μόνο που έχω να κάνω από εδώ και πέρα είναι να δουλεύω».

Για τον Κανέ: «Προσπαθώ πάντα να βοηθάω τον Κανέ. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ και θέλει να βελτιώνεται. Είναι η ευκαιρία του να παίξει στον Ολυμπιακό και να γίνει ένας μεγάλος παίκτης. Να είναι καλά και να συνεχίσει έτσι».