Σιαμπάνης: «Να μπούμε στο ματς σαν νικητές»

Ο Μάριος Σιαμπάνης μιλώντας πριν το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως οι «κίτρινοι» θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία για να φθάσουν στην νίκη.

Σιαμπάνης: «Να μπούμε στο ματς σαν νικητές»

Ο Άρης φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ (11/5, 18:30, Novasports Prime) στην Τούμπα στο τέταρτο και τελευταίο μεταξύ τους παιγνίδι την φετινή χρονιά. Ο τερματοφύλακας των «κίτρινων», Μάριος Σιαμπάνης, μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης τόνισε πως ο Άρης θα πρέπει να αγωνιστεί με διαφορετική νοοτροπία στην Τούμπα ενώ στάθηκε και στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα έχει άγχος για να πετύχει τον στόχο της, αλλά θα τα καταφέρουμε, σ’ ένα ντέρμπι, που είναι δύσκολο. Δεν τα πήγαμε καλά από συγκυρίες στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη. Σαφώς και πρέπει να τα καταφέρουμε, ο σύλλογος είναι μεγάλος και δικαιολογημένα ο λαός έχει απαιτήσεις», ανέφερε ο Σιαμπάνης.

Ενώ συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ δεν πατάει καλά τελευταία, είναι όμως δύσκολος αντίπαλος, όμως και μεις είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να μπούμε νικητές για να πάρουμε τη νίκη».