ΟΦΗ: Χωρίς Σελίμοβιτς

Ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο. Δεν προπονήθηκε ο αμυντικός Βαχίντ Σελίμοβιτς.

ΟΦΗ: Χωρίς Σελίμοβιτς

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (11/5). Ο αμυντικός του ΟΦΗ έχει ένα θέμα στους κοιλιακούς. Οι Λάμπρου, Λυμπεράκης έκαναν θεραπεία.

«Με τον Vahid Selimovic να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/5) μια ακόμα μέρα προπόνησης του ΟΦΗ μας ενόψει του Σαββατιάτικου (14/5) εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Απόντες ήταν για μια ακόμα μέρα ο Λάμπρου και ο Λυμπεράκης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και τελικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης (12/5) και στο τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (13/5) θα “πετάξει” με προορισμό το “Ελ. Βενιζέλος” κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης (11/5) ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Βόλο στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (12/5), γιατί η ομάδα θα αναχωρήσει την Παρασκευή (13/5) το πρωί για την Αθήνα και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στον Βόλο.