Ολυμπιακός: Εβδομάδα εξελίξεων με Σολδάνο

Στην Αργεντινή επιμένουν ότι ο παίκτης θα φύγει από την Ουνιόν Σάντα Φε και αναμένουν άμεσες εξελίξεις. Τι λέει ο ίδιος σε νεότερες δηλώσεις του.

Ολυμπιακός: Εβδομάδα εξελίξεων με Σολδάνο

Με δηλώσεις του o ίδιος ο Σολδάνο μίλησε για τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην προοπτική να αγωνιστεί στους Πειραιώτες. Ο επιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε είναι υπό παραχώρηση, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα αγωνίζεται κανονικά με την ομάδα του.

Η περίπτωση του απασχολεί τα Μέσα της Αργεντινής και φιλοξενούνται ρεπορτάζ για το μέλλον του Σολδάνο. «Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Φράνκο Σολδάνο», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ και συνεχίζει: «Ο παίκτης έχει προτάσεις από την Ισπανία και την Αγγλία και είναι πολύ πιθανό να φύγει για την Ευρώπη. Μέχρι να γίνει αυτό, όμως, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Κολόν. Το θέμα, όμως, είναι θα φύγει;», αναρωτιέται στο φινάλε του το σχετικό ρεπορτάζ.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως δεν γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό αν και ο ίδιος ο παίκτης μίλησε ανοιχτά και με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες.

Στο μεταξύ σε Μέσα της Αργεντινής κυκλοφορούν κι άλλες δηλώσεις του Σολδάνο, ο οποίος τονίζει: «Μερικά πράγματα με κάνουν να γελάσω. Με πούλησαν τόσες πολλές φορές. Πρώτα οι δημοσιογράφοι με έστειλαν στη Λεβάντε και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Εγώ προσπαθώ να κρατάω τον λόγο μου. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και το σέβομαι», είπε χαρακτηριστικά.

«Μία μεταγραφή δεν εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Είμαι παίκτης της Κολόν, έχω ένα χρόνο συμβόλαιο και αν δεν με πουλήσουν θα συνεχίσω να παίζω για την ομάδα μου», ήταν τα λόγια του.

Είναι ξεκάθαρο πως γίνεται μία προσπάθεια να φύγει ο ποδοσφαιριστής και το θέμα απασχολεί σοβαρά τη Ουνιόν Σάντα Φε και τα Μέσα. Όσο είναι στον… αέρα αυτή η περίπτωση τόσο θα συνεχίσει να προβληματίζει. Το θέμα είναι πως και ο ίδιος δεν έκρυψε την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα, όμως, όσο δεν γίνεται κάτι συμβιβάζεται με την ιδέα της παραμονής στην Ουνιόν.