Μπούργος: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (11/5, 18.30). 

Μπούργος: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Ο Χερμάν Μπούργος αναφέρθηκε ακόμη στις απουσίες που θα έχει ο Άρης ενώ μίλησε για τα αίτια της ήττας από τον Ολυμπιακό και την τελευταία κρίσιμη εβδομάδα των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σχολίασε: «Θεωρώ ότι κόντρα στον Ολυμπιακό δημιουργήσαμε συνθήκες και προϋποθέσεις ωστόσο δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, είμαι ικανοποιημένος απ' τους παίκτες μου».

Για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, στον σύλλογο, είμαστε όλη στην ίδια γραμμή για να πέτυχουμε τον στόχο μας».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Είναι δύσκολη κατάσταση, δημιουργεί προβλήματα αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες και να παίξουμε κατάλληλα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τους Γκάνεα και Σάσα και αν είναι εκτός: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον γιατρό της ομάδας».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Όντως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε πολύ λίγο διάστημα κάναμε μια αξιόμαχη ομάδα και σίγουρα πάμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ και βλέπουμε τι θα γίνει στην πορεία».