Ολυμπιακός: Οριστικά μέσα ο Σισέ, έξω οι Φορτούνης, Μπα και Μανωλάς για Παναθηναϊκό

Και με τη βούλα η επιστροφή του Παπέ Σισέ σε αποστολή του Ολυμπιακού. Επισημοποιήθηκε και ο αποκλεισμός των Φορτούνη, Μπα και Μανωλά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/5, 21.00).

Ολυμπιακός: Οριστικά μέσα ο Σισέ, έξω οι Φορτούνης, Μπα και Μανωλάς για Παναθηναϊκό

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το fosonline.gr, ο Παπέ Σισέ είναι ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σενεγαλέζος στόπερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επισήμως ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι μπήκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (11/5, 21.00).

Εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Φορτούνης, Μπα και Μανωλάς, οι οποίοι αντιμετώπισαν και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αποκλείστηκαν επίσης και οι Φώτης Κιτσος και Βασίλης Σουρλής, ενώ ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης ενημερώθηκε ότι υπολογίζεται για το ντέρμπι!

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.