Ολυμπιακός: Το πλάνο της Σεβίλλης για τον Ρόνι Λόπες

Οι εμφανίσεις του Ρόνι Λόπες το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Ολυμπιακό. Ποιο είναι το αρχικό πλάνο της Σεβίλλης με τον 26χρονο άσο.

Ολυμπιακός: Το πλάνο της Σεβίλλης για τον Ρόνι Λόπες

Ήταν δεδομένο ότι ο Ρόνι Λόπες θα πουλούσε πολύ ακριβά το... τομάρι του. Από τη στιγμή που μπήκε στην εξίσωση, έστω και στα τελειώματα της σεζόν, ήθελε να αποδείξει ότι μπορούσε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Πλέον, κυκλοφορούν ήδη σενάρια που δεν απέχουν φυσικά από την πραγματικότητα, ότι στον Ολυμπιακό κάνουν δεύτερες σκέψεις ως προς το θέμα της παραμονής του.

Βέβαια, δεν είναι στο χέρι των Πειραιωτών η παραμονή του. Η οψιόν αγοράς είναι πολύ υψηλή, στα 9 εκ. ευρώ συγκεκριμένα και ακόμη και τα μισά χρήματα από αυτήν να ζητήσει η Σεβίλλη, δεν πρόκειται να μπει ο Ολυμπιακός σε σοβαρή συζήτηση...

Πώς έχουν τα πράγματα λοιπόν; Πρόκειται για μία υπόθεση, την οποία αν κυνηγήσει ο πρωταθλητής Ελλάδας, θα πάρει αρκετό χρόνο.

Ξεκάθαρη προτεραιότητα της Σεβίλλης είναι να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και να απεμπλακεί οριστικά από το συμβόλαιό του. Το θέμα είναι βεβαίως, ότι από τη στιγμή που είχε γίνει γνωστό ότι θα επέστρεφε το καλοκαίρι στο Σάντσεθ Πιθχουάν (σ.σ. την περίοδο που ήταν ουσιαστικά εκτός πλάνων του Μαρτίνς), η μοναδική κρούση που είχε η Σεβίλλη ήταν από την Γρανάδα. Και αυτή για δανεισμό του παίκτη...

Αν λοιπόν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει, τότε θα πρέπει να οπλιστεί με υπομονή. Η Σεβίλλη θα ψαχτεί να τον πουλήσει. Επειδή, όμως, πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα για να ικανοποιήσει τα οικονομικά της «θέλω», τότε μπορεί να ξαναπέσει το θέμα του δανεισμού του στο τραπέζι. Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο από τον Αύγουστο, όταν θα αρχίσει να βλέπει ο ισπανικός σύλλογος ότι εξαντλούνται τα περιθώρια.

Για την ιστορία, ο Ρόνι Λόπες έχει συμφωνήσει από τα Χριστούγεννα με τον Ολυμπιακό για 4ετές συμβόλαιο! Με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα τα έβρισκε η ομάδα του Πειραιά με την Σεβίλλη...