Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο, τα 13 γκολ και η Θεσσαλονίκη

Μετά την Τούμπα ο Τικίνιο σκόραρε για τον Ολυμπιακό και στο «Κλ. Βικελίδης». Τι πέτυχε με το γκολ επί του Άρη ο Βραζιλιάνος στράικερ. 

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο, τα 13 γκολ και η Θεσσαλονίκη

Είχε καιρό να βρει δίχτυα ο Τικίνιο για τον Ολυμπιακό σε επίσημο ματς, καθώς μετά από εκείνο στο Μπέργκαμο τον περασμένο Φεβρουάριο επί της Αταλάντα, σκόραρε μόνο στο φιλικό για την ειρήνη με την Σαχτάρ.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε ξανά γκολ, λοιπόν, μετά από σχεδόν τρεις μήνες και γι΄αυτό το πανηγύρισε και με έντονο τρόπο, καθώς είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα δεν είχε δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν από έναν κυνηγό της κλάσης του με τις εμφανίσεις του.

Για τον Τικίνιο η Θεσσαλονίκη είναι... αγαπημένο μέρος για να βάζει γκολ, καθώς το είχε κάνει και στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην κανονική περίοδο. Δεν τα είχε καταφέρει στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, ενώ στην ήττα με 2-1 από τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ήταν εκτός αποστολής.

Με αυτό το γκολ ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού έφτασε στα δεκατρία στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Κι έχει σκοράρει στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα, στα play off και στο Κύπελλο. Είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ελ Αραμπί που έχει είκοσι και πέρασε τον Μασούρα που έχει πετύχει δώδεκα.

Για τη νέα χρονιά το... μέλλον θα δείξει, όπως είπε ο ίδιος ο Τικίνιο σε πρόσφατη συνέντευξή του στην πατρίδα του.