Άρης: Θλάση ο Εντιαγέ

Πρόβλημα προέκυψε στον Άρη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού Μπαντού Εντιαγέ υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

Άρης: Θλάση ο Εντιαγέ

Ο Άρης προβλημάτισε με την εικόνα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς πολύ σημαντικό για τους "κίτρινους" που θέλουν να καπαρώσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ήδη από σήμερα (9/5) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Στη σημερινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κατά του Ολυμπιακού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Κατά τα άλλα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού, αφού ο Μπαντού Εντιαγέ υπέστη μυϊκό τραυματισμό από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Κατά τα άλλα οι Σάσα και Γκάνεα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Την Τρίτη (10/5) οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν και πάλι στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή. Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Χερμάν Μπούργος θα έχει στη διάθεση του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.