Ολυμπιακός: Ο Μπαγκαλιάνης δεν χρειαζόταν το ματς με τον Άρη για να κερδίσει θέση στην προετοιμασία

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν περίμενε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη για να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη ενόψει της νέας χρονιάς.

Ολυμπιακός: Ο Μπαγκαλιάνης δεν χρειαζόταν το ματς με τον Άρη για να κερδίσει θέση στην προετοιμασία

Το ‘πε και το ‘κανε ο Πέδρο Μαρτίνς... Από τη στιγμή που εξασφάλισε το πρωτάθλημα στην Τούμπα, είχε προαναγγείλει ότι στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ, θα προχωρούσε σε εκτεταμένο ροτέισον και θα έδινε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο σκοπός φυσικά ήταν για να αποδείξουν, έστω και στα... χασομέρια της σεζόν, ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου ή τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να βρεθούν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στην Αυστρία.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές πάντως, δεν χρειάζονταν το παιχνίδι με τον Άρη για να βγάλει τα συμπεράσματά του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης για παράδειγμα έχει κερδίσει εδώ και καιρό το εισιτήριο για την Αυστρία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον έβλεπε στα παιχνίδια του Ολυμπιακού Β’, εκεί όπου ήταν μονίμως στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Άρη, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις και μόνο ψαρωμένος δεν έδειξε στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την πρώτη ομάδα ως βασικός.

Είχε ξαναβρεθεί άλλη μία φορά στην ενδεκάδα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δεν χρειαζόταν πάντως το ματς στο «Κλ. Βικελίδης» για να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει να βρεθεί στην προετοιμασία.

Η ουσία είναι ότι ο Μπαγκαλιάνης συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των παικτών από τον Ολυμπιακό Β’, που θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία. Εκεί θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά του, έτσι ώστε να αποδείξει στον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει να μπει και στην εξίσωση των στόπερ την επόμενη σεζόν. Να βρίσκεται δηλαδή έστω στην πεντάδα...