Ολυμπιακός: Ψάχνει για... λαβράκι στην Αγγλία

Στην Αγγλία έχουν στρέψει τα βλέμματά τους πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Ψάχνει για... λαβράκι στην Αγγλία
Ο Κλαούντιο Γιάκομπ θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για τη θέση του κόφτη

Εκεί που η αγορά έκλεισε για τους συλλόγους της χώρας στις 9 Αυγούστου. Λέμε έκλεισε ως προς τις πωλήσεις, αφού οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το «νησί» θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου όταν και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Κορυφαία κλαμπ από την Ευρώπη έχουν αρχίσει το ψάξιμο στην Αγγλία, αναζητώντας πληροφορίες για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους ή δεν παίρνουν τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούν.

Ανάμεσα στους συλλόγους αυτούς είναι και ο Ολυμπιακός που αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει ποδοσφαιριστή από την αγγλική αγορά, έχει απλώσει εκεί «δίχτυα» και περιμένει να βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή.

Μια τέτοια είναι ο Ρούι Φόντε της Φούλαμ για τον οποίο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έμπρακτα, όπως και οι Κλαούντιο Γιάκομπ και Τζόελ Κάμπελ. Ο πρώτος είναι κόφτης και έχει μείνει ελεύθερος από την Γουεστ Μπρομ, ενώ θεωρείται πολύ καλή περίπτωση για ένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας.

Για τον Τζόελ Κάμπελ οι συστάσεις περιττεύουν αφού ο ποδοσφαιριστής είναι γνώριμος στους «ερυθρόλευκους» από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Η απόκτησή του είναι πιθανή, ειδικά αν ισχύουν τα όσα γράφονται ότι η Άρσεναλ θα τον αφήσει ελεύθερο...