Μπαγκαλιάνης: «Μαθαίνεις από παίκτες όπως ο Αβραάμ»

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε για το γεγονός ότι έπαιξε δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Μπαγκαλιάνης: «Μαθαίνεις από παίκτες όπως ο Αβραάμ»

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης έπαιξε βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη και μάλιστα αγωνίστηκε στο πλευρό ενός πολύ έμπειρου ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Μετά το τέλος του αγώνα ο νεαρός στόπερ μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Αβραάμ και τη συμμετοχή στον Ολυμπιακό Β'.

Αναλυτικά ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε:

Για τη νίκη: «Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν κάπως δύσκολο, γιατί ο Άρης έχει ποιότητα και μας δυσκόλεψε. Εμείς ανταπεξήλθαμε και ειδικά για εμένα ήταν ιδιαίτερο που μεγάλωσα εδώ. Είμαι χαρούμενος».

Για την επιστροφή του στο Χαριλάου: «Σίγουρα όταν είναι γεμάτο το γήπεδο, είναι άλλη αίσθηση. Από τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας. Ήθελα να παίξω εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής».

Για τον Ολυμπιακό Β’: Η Β’ Εθνική έχει πολλή μαχητικότητα, πρέπει να παίζεις έξυπνα, να είσαι aggressive και με βοήθησε η παρουσία μου εκεί. Ήμουν έτοιμος σήμερα».

Για τη συνύπαρξη με τον Αβραάμ: «Είναι πιο εύκολο να παίζεις όταν έχεις δίπλα σου τον Αβραάμ, τον Σωκράτη και τον Μανωλά. Έχουν εμπειρίες και εσύ προσπαθείς να πάρεις ό,τι καλύτερο μπορείς από αυτούς. Οπότε, κοιτάς και μαθαίνεις. Θα ήθελα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και να αποτελέσω μέλος της ιστορίας της και όσο το δυνατόν να μεγαλώσω την καριέρα μου».