Γιαννούλης σε Κοροβέση: «Ευχαριστώ για όσα έχεις προσφέρει»

Ο Γιαννούλης μίλησε για την κίνηση του να δώσει το περιβραχιόνιο του στον Κοροβέση όταν εκείνος μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γιαννούλης σε Κοροβέση: «Ευχαριστώ για όσα έχεις προσφέρει»

Γιαννούλης και Κοροβέσης ήταν οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης με τον πρώτο να δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον συμπαίκτη του όταν εκείνος πέρασε ως αλλαγή.

Ο Γιαννούλης μίλησε για τη κίνηση του και εξήγησε ότι το έκανε για να τιμήσει τον συμπαίκτη του για την προσφορά του στην ομάδα. «Από σεβασμό του έδωσα το περιβραχιόνιο. Εχει προσφέρει πολλά ο Νίκος και έπρεπε να το κάνω. Ηταν σαν ένα ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα αλλά και σε εμένα στο δωμάτιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο 31χρονος μπακ που είπε: «Είναι πολλά τα συναισθήματα, πολλές οι στιγμές. Υπήρχε συγκίνηση, πριν μπω αλλαγή και όταν μπήκα χάρηκα με την κίνηση του Κώστα. Τον σέβομαι κι εγώ. Κι εγώ θα έκανα αυτή την κίνηση. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Μία καλή ομάδα ξεκινάει από το καλό κλίμα. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλά παιδιά. Αυτό φαίνεται από τις συμπεριφορές. Πιστεύω πως φέτος το είχαμε σε τεράστιο βαθμό».