ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Πρώτη νίκη με Λουίς Φελίπε (highlights)

Με γκολ του Λουίς Φελίπε ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη του στα πλέι άουτ με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Πρώτη νίκη με Λουίς Φελίπε (highlights)

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε τα εντός έδρας παιχνίδια του για την τρέχουσα σεζόν ο ΟΦΗ, επικρατώντας με το μίνιμουμ σκορ του Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες που προσέφερε μπόλικο θέαμα και ευκαιρίες σε όσους το παρακολούθησαν.

Την πρώτη νίκη της ομάδας του Ηρακλείου στη διαδικασία των πλέι άουτ σφράγισε ο Λουίς Φελίπε, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει δίχτυα στα έξι από τα τελευταία επτά ματς των Κρητικών, με εξαίρεση μόνο τον πρόσφατο αγώνα των «ασπρόμαυρων» με τον Παναιτωλικό.

Πάντως η αναμέτρηση θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά, καθώς ο Αστέρας ήταν αυτός με τη μεγαλύτερη κατοχή και τη «μερίδα του λέοντος» στις ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, σε ένα ματς ούτως ή άλλως χωρίς βαθμολογική σημασία.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Σκόρερ: 72' Λουίς Φελίπε

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: 38’ Κανελλόπουλος, 49’ Μπαράλες

Κόκκινες κάρτες: -

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί – Μαρινάκης Βούρος Γιαννούλης Μπαλογιάννης – Στάικος (59’ Ντε Γκουζμάν) Μεγιάδο – Καμάου (59’ Μπουζούκης) Νέιρα (71’ Κοροβέσης) Τσιλιανίδης (59’ Τοράλ) – Λουίς Φελίπε (84’ Ντουρμισάι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρθία (79’ Καρμόνα) Ατιένθα Χριστόπουλος Άλβαρες – Μουνάφο (90’ Σανταφέ) Κανελλόπουλος (57’ Ιγκλέσιας) – Ριέρα (79’ Καπίγια) Σίτο (90’ Μιχόπουλος) Σονί – Μπαράλες.