ΑΕΚ: Επίσκεψη Μελισσανίδη στο ξενοδοχείο που είναι η ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας ενόψει του Κυριακάτικού (08/05, 19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστικής των πλέι οφς της Super League

ΑΕΚ: Επίσκεψη Μελισσανίδη στο ξενοδοχείο που είναι η ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

H ΑΕΚ δίνει σήμερα (08/05, 19.30) ...τελικό αναφορικά με την προοπτική της για έξοδο στην Ευρώπη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφς του Super League.

Θέλοντας να δείξει ότι είναι δίπλα στους παίκτες της «Ένωσης», αλλά και να τους εφιστήσει την προσοχή για την σημασία του αγώνα ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέβη στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» το βράδυ του Σαββάτου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπήκε στην αίθουσα που οι παίκτες ήταν μαζεμένοι για τις τελευταίες τακτικές αναλύσεις από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και μίλησε σε όλους, ζητώντας τους να πάρουν τη νίκη για να αυξηθούν οι πιθανότητες της ομάδας να βγει στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και αναμένεται ότι περισσότεροι από 20.000 φίλοι της ομάδας θα βρίσκονται στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.