Τεννές: «Η πορεία έδειξε πως δεν αξίζαμε να μείνουμε στη Super League 1»

Το σχόλιο του Μπάμπη Τεννέ μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης. 

Τεννές: «Η πορεία έδειξε πως δεν αξίζαμε να μείνουμε στη Super League 1»

Μετά το τελικό 0-0 με τη Λαμία στη Ριζούπολη, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπης Τεννές μίλησε για τον υποβιβασμό της ομάδας του στη Super League 2 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως στο ματς με τον Ιωνικό υπήρξαν και άλλοι παράγοντες που τον οδήγησαν στην ήττα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Έγινε καλή προσπάθεια στα play out, μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς σε σύγκριση με αυτούς που είχε κατακτήσει η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά δεν ήταν αρκετοί. Αν αυτή η προσπάθεια είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, ίσως να είχαμε μείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα είχε ατυχίες, ειδικά στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Στο ένα βάλαμε τέσσερα γκολ και δεν μέτρησε κανένα, στο άλλο είχαμε πέναλτι στο 90', δεν το βάλαμε και χάσαμε. Η μόνη μαύρη σελίδα θα έλεγα ότι ήταν το ματς με τον Ιωνικό. Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι υπήρξαν κι άλλοι παράγοντες που χάσαμε αυτό το ματς.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, αλλά όλη η πορεία έδειξε ότι δεν αξίζαμε να μείνουμε στη Super League».