Τι ισχύει στην παρούσα φάση για Γιαννιώτα

Ούτε ο Μαρτίνς, ούτε και ο ποδοσφαιριστής γνωρίζουν κάτι για τη φημολογία που αναπτύχθηκε ότι ο Έλληνας εξτρέμ μπορεί να γυρίσει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αντί του Πάρντο. Ψάχνεται να φύγει ο διεθνής άσος.

Τι ισχύει στην παρούσα φάση για Γιαννιώτα

Αναπτύχθηκε μία φημολογία τις τελευταίες δύο μέρες ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να αντικαταστήσει τον Φελίπε Πάρντο. Να φύγει δηλαδή από το πρόγραμμα των «κομμένων» και να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως έγραψε και το «ΦΩΣ» της Κυριακής, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τέτοια ενημέρωση ούτε προς τον Γιαννιώτα, ούτε προς τον Μαρτίνς.

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Έλληνας εξτρέμ που έχει συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι του 2019, θα συνεχίσει να προπονείται με τους «κομμένους» μέχρι να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα κάτι περί επιστροφής του στην πρώτη ομάδα. Αντιθέτως, πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο να μείνει ελεύθερος, αν και εφόσον δεν βρεθεί ομάδα να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Για να μείνει ελεύθερος όμως, θα πρέπει να συμφωνήσει και σε έναν όρο που θα του βάλουν οι «ερυθρόλευκοι». Σε έναν όρο που ουσιαστικά βάζουν σε κάθε παίκτη που μένει ελεύθερος. Να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα που είναι ανταγωνίστρια για το πρωτάθλημα για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια και μιλάμε στην προκειμένη περίπτωση για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ.