Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-0: Οριστικά στη Super League 2 η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (highlights)

Η Λαμία κράτησε το 0-0 στη Ριζούπολη και καταδίκασε τον Απόλλωνα σε οριστικό υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-0: Οριστικά στη Super League 2 η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (highlights)

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Απόλλων, ο οποίος μετά το 0-0 με τη Λαμία το βράδυ του Σαββάτου υποβιβάστηκε οριστικά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσπάθησε, μόχθησε στο παιχνίδι της Ριζούπολης, είχε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βιτλή στο 43' και το σουτ-άουτ του Τσιλούλη στο 85', όμως δεν κατάφερε ποτέ να βρει το γκολ που θα της έδινε παράταση «ζωής».

Στον αντίποδα, η Λαμία προσέγγισε σωστά το ματς, δέχθηκε πίεση αλλά δεν πανικοβλήθηκε ποτέ, ενώ είχε κι αυτή τις δικές της στιγμές προκειμένου να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα τον αγώνα. Δεν το έκανε, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας πλέον θα είναι οριστικά στο μπαράζ παραμονής. Ο αντίπαλος της θα προκύψει από τις μάχες του Λεβαδειακού με τη Βέροια, με τον ηττημένο να δίνει μπαράζ με τη Λαμία για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Λετονία)

Κίτρινες κάρτες: 58’ Κάστρο, 73’ Βιτλής – 39’ Μπεχαράνο

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σόρτσαν – Μπαξεβανίδης (58’ Φερνάντες) Ντομίνγκες Ρόγκνε (46’ λ. τρ. Σίμπσαχ) – Ντεντάκης Βιτλής Σλίβκα (79’ Τσιλούλης) Κάστρο Μαρτίνες – Ντάουντα Ιωαννίδης (73’ Γιαννιώτας).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ – Τζανετόπουλος Λούκας Σιμόν – Προβυδάκης Τζανδάρης Μπεχαράνο Ταϊρόν (66’ Νούνιες) Σαραμαντάς – Μανούσος (84’ Αραμπούλι) Καραμάνος (69’ λ. τρ. Ρόμανιτς).