Παναιτωλικός - Βόλος 0-0: Τα είχε όλα εκτός από... γκολ

Παναιτωλικός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο Αγρίνιο, σε ματς που τα είχε όλα εκτός από γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ο Κλέιμαν, δοκάρι στο 90' είχε ο Φρεντ

Παναιτωλικός - Βόλος 0-0: Τα είχε όλα εκτός από... γκολ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Βόλος. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, σε αναμέτρηση για την προτελευταία αγωνιστική των play out, η οποία τα είχε όλα εκτός από γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά όσες φορές προσπάθησαν να βρουν δίχτυα έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Κλέιμαν, ενώ στο 90' ο Φρεντ είδε την προσπάθεια του να σταματά στο δοκάρι.

Για πέμπτο σερί παιχνίδι δεν κερδίζει «σπίτι» του ο Παναιτωλικός που δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει με τρίποντο τον κόσμο του. Ισάριθμες φορές χωρίς επιτυχία ο Βόλος μακριά από το Πανθεσσαλικό, με τον Κώστα Μπράτσο να έχει μόλις 15 παίκτες στην αποστολή.

Είχε απαντήσεις ο Κλέιμαν

Το πρώτο μέρος στο Αγρίνιο ήταν εξαιρετικό και ας μην είχε γκολ. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από δύο ομάδες άνετες και χωρίς το βαθμολογικό άγχος. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν στα σημεία, όμως έπεσαν πάνω στον Κλέιμαν. Ο Ισραηλινός κίπερ του Βόλου είπε τρεις φορές όχι σε ισάριθμες προσπάθειες του Βέργου.

Αρχικά στο 12' όταν με τα ακροδάχτυλα αρνήθηκε το γκολ στον Έλληνα φορ, ενώ το ίδιο έκανε και στο 26', όταν ο Βέργος πήγε να τον κρεμάσει, βοηθώντας τον Τσοκάνη να διώξει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή. Παρόμοια αντίδραση και στο 42', επιβεβαιώνοντας πόσο καλός πορτιέρε είναι.

Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν μέσα στα πρώτα 45 λεπτά να απειλήσουν αλλά δεν δημιούργησαν την κλασική ευκαιρία μπροστά από τα «καρέ» του Αντέστη.

Σούπερ ρυθμός αλλά χωρίς γκολ

Ο ρυθμός ανέβηκε περισσότερο στο β' μέρος, καθώς ο Βόλος βγήκε αποφασισμένος να πάρει τα ηνία από τα αποδυτήρια. Και κατάφερε να απειλήσει τρεις φορές την εστία του Ανέστη μέχρι το 55'. Με τη συμπλήρωση της μιας ώρας παιχνιδιού, ο Αναστασίου πέρασε τους Καρέλη και Νταγκό και έδωσε φρεσκάδα και ανάσες στην επίθεση του Παναιτωλικού.

Οι δύο προαναφερθέντες ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν της επίθεσης των γηπεδούχων, όμως τους έλλειψε η τελική προσπάθεια που θα τους έβαζε σε θέση ισχύος. Όσο βέβαια, οι Αγρινιώτες ανέβαιναν, οι Θεσσαλοί έβρισκαν χώρους αλλά δεν μπορούσαν να τους εκμεταλλευτούν.

Στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλικού (87') ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Κλέιμαν σταμάτησε εντυπωσιακά τον Καρέλη που σούταρε μέσα από την περιοχή.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 0-0

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Σκόρερ: -/-

Διαιτητής: Τσετσίλας (Γρεβενών)
Βοηθοί:
Μωϋσιάδης (Γρεβενών), Θανασιάς (Ηπείρου)
4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
VAR: Μανούχος (Αργολίδας)
AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Κάρτες: Αποστολάκης - Γκουλέν

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (80' Λούι), Λάρσον, Αντούνες, Περέιρα, Μάρτενσον (87' Μπαρμπόσα), Φλόρες, Ντουάρτε, Μόρσεϊ (62' Ταγκό), Μπελεβώνης (62' Καρέλης), Βέργος.
ΒΟΛΟΣ (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Σιέλης, Γκιουλέν, Άλχο, Τσοκάνης, Μεταξάς (83' Λογαράς), Μπαριέντος, Πάολο, Ροσέρο, Τριανταφύλλου (67' Ριένστρα), Φαν Βερτ.