Ολυμπιακός: Επαναφέρουν Ζαχάβι οι Ολλανδοί, λένε και για Βραζιλία

Το όνομα του Εράν Ζαχάβι ξαναμπήκε στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από την Αϊντχόφεν.

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν Ζαχάβι οι Ολλανδοί, λένε και για Βραζιλία

Τα πράγματα με τον Εράν Ζαχάβι είναι λίγο - πολύ γνωστά. Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να τον κάνει δικό του τον Ιανουάριο, δεν τα κατάφερε γιατί σε πρώτη φάση η Αϊντχόφεν δεν ήθελε να τον χάσει μεσούσης της σεζόν, ενώ και ο ίδιος ο Ισραηλινός επιθετικός λίγες μέρες αργότερα επιβεβαίωνε ότι η πρόταση που του είχε γίνει ήταν για 1,5+1 χρόνο.

Την Πέμπτη (5/5) ο Ζαχάβι υποστήριξε ότι αποχωρεί από την PSV και ότι θα αναζητήσει κάτι άλλο στην καριέρα του.

Κάπου εκεί λοιπόν άρχισε ένας νέος κύκλος σεναρίων στην Ολλανδία, που θέλει τον Ισραηλινό να ξαναπέφτει στο τραπέζι του Ολυμπιακού. Μάλιστα, στο κόλπο βάζουν και ομάδες από την Βραζιλία (π.χ. Μποταφόγκο), όμως, οι Ολλανδοί θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει και τη νέα σεζόν σε ομάδα που συμμετέχει στην Ευρώπη.

Από τον Ολυμπιακό ως γνωστόν δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό. Ίσα-ίσα που το θέμα του Ζαχάβι το «χαμήλωναν» αισθητά και σε τέτοιο βαθμό που ήταν λες και δεν υπήρχε καν ως θέμα. Ωστόσο, ο ίδιος ο Ζαχάβι είχε επιβεβαιώσει τις επαφές με τους Πειραιώτες.

Τί μπορεί να συμβεί ενόψει της νέας σεζόν; Θα φανεί στην πορεία... Για την ώρα, αυτό που προέχει για τους πρωταθλητές είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν και από 18 Μαϊου να σηκώσουν τα μανίκια για να δουν πώς θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ζαχάβι φυσικά από την πλευρά του έχει πάντοτε ανοικτή την πόρτα!